energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Reading tijdens zwangerschap

Tijdens een heerlijk ontspannende sessie maak ik contact met het ongeboren kindje. Dit kan na 22 weken zwangerschap.
Wij kunnen vragen of hij/zij tevreden is met zijn/haar toekomstige naam. Of al wil aangeven welke kleuren hij/zij kleuren in de kinderkamer mooi vindt en eventueel een boodschap heeft voor het gezin waarin hij/zij terecht komt.
Heel speciaal en verrassend wat het kindje al te vertellen heeft.
Bijzonder leuk om zo’n sessie cadeau te doen aan een zwangere vriendin of zwangere dochter!

Testimonia

Tijdens mijn zwangerschap maakte Angelique contact met ons zoontje. Dit bracht mij heel veel rust. Ik had een medische zwangerschap (hij was wat aan de kleine kant) en dat bracht onzekerheid met zich mee. Angelique kon – door vragen te stellen aan ons zoontje – helderheid geven. Zo vertelde hij zelf aan Angelique hoe hij hier in stond (“ik ben gewoon klein van stuk, maar helemaal gezond”) en dat gaf mij veel vertrouwen in het verloop van de zwangerschap. Daarnaast was het gewoon heel leuk om al in een vroeg stadium contact te maken via Angelique met het kindje waar wij zo nieuwsgierig naar waren en naar uit keken. Alles wat zij tijdens deze reading vertelde bleek bij zijn geboorte ook helemaal te kloppen. Het blijft heel bijzonder om zoiets mee te maken en ik kijk er al naar uit om het tijdens mijn huidige zwangerschap over een tijdje weer te mogen ervaren!
Suzanne