energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Intuïtief Mediumschap

Reading

Contact maken met dierbare overledenen die om jou heen zijn.
Heb je nog vragen, wil je weten hoe het gaat? Soms komt er een boodschap van de overledene door.
De verwerking van het verdriet kan hierdoor verzachten en het verlies kan een plekje krijgen.

Loop je rond met vragen over je werk, je relatie, je kinderen of andere zaken die voor jou van belang zijn? Een reading kan ondersteunend werken.
Tijdens een reading laat mij graag leiden door wat zich aandient en vaak komt er precies naar voren wat er op dat moment van belang is in jouw leven.
Ik maak hierbij gebruik van orakel of Tarot kaarten.

Of wil je graag kennis  maken met jouw astrale gids of krachtdier? Die kennismaking is ook mogelijk tijdens een sessie.

Ik heb hiertoe de Basis- en Verdiepingsopleiding Intuïtief Mediumschap gevolgd bij
Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja, House of Elder in Haarlem.

Testimonia

Tijdens mijn werk kwam ik met Angelique in contact en al snel kwam naar voren wat zij buiten haar werk als stewardess deed. Ik heb al snel met haar afgesproken omdat zij mij al vanaf het eerste moment wist te boeien en dit gevoel werd steeds meer versterkt. Angelique heeft mij met mijn vader in contact weten te brengen en dit was voor mij precies wat ik graag wilde. Ik kreeg antwoord op mijn vragen en kwam vrolijk en opgelucht bij haar vandaan. Ook enkele kennissen heb ik met haar in contact gebracht en ook zij waren erg enthousiast. Nogmaals dank voor alles Angelique. Mocht het ooit weer nodig zijn, weet ik jou te vinden.

 

Peter
Al een paar keer bij Angelique geweest voor readings/healings en kennismaking met mijn gids. Wat een lieve, warme en bijzondere vrouw is Angelique. Ze heeft met haar handen (ook op afstand) pijn in m’n schouder en voet weggehaald. Verder heeft ze me geholpen met de kennismaking met mijn gids. Angelique kon goed communiceren met mijn gids en vertelde mij wie zij was en wat ze tegen mij zei. Angelique heeft mij geleerd hoe ik met behulp van een pendel zelf ook kan communiceren met mijn gids. Het heeft mijn leven ontzettend verrijkt en beter gemaakt. Als ik levensvragen heb of gezien wil worden pak ik mijn pendel en krijg ik antwoord, ongelofelijk fijn. Ook met mijn zoon van 19 bij haar geweest en die denkt er net zo over. Heel dankbaar dat ik Angelique heb mogen ontmoeten en dat zij op mijn pad is gekomen.

 

Anita
Angelique is een zeer kundige en integere lichtwerker. Ik voel mij altijd veilig bij haar en in goede handen. En dat vind ik nodig om je over te kunnen geven aan wat op dat moment gezien mag worden. Ik neem een vraag mee naar de sessie en Angelique kijkt naar wat op dat moment nodig is om een inzicht in de beantwoording van de vraag te krijgen. Dan kan een healing volgen als nodig. Angelique heeft mij geholpen met oude pijn helen, zodat ik weer verder kan.
Ook met nieuwe vragen zal ik haar weer opzoeken. Met haar warme persoonlijkheid voel je je welkom. Ze neemt haar vak serieus, blijft zichzelf verder ontwikkelen en is nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is op haar pad en dat voor anderen.
Esther Appeldoorn,
NLP coach en trainer