chakra_licht, energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Energetische Healing

Door gebeurtenissen van buitenaf zowel fysiek als emotioneel kun je uit balans raken. Dit wordt opgeslagen in ons lichaam en zorgt voor blokkades in de cellen.
De cellen kunnen niet meer goed doen wat ze horen te doen omdat hun trilling verstoord is.
Energie is trilling, een frequentie.

Als Energetisch Therapeute spreek ik tijdens de behandelingen via mijn handen het zelfhelend vermogen van het lichaam aan door de verstoorde frequentie terug te brengen naar het niveau waarop de cellen behoren te trillen.
Je lichaam komt terug in balans, de verbinding wordt hersteld, het lichaam kan het weer zelf.

Stress, spanning, verdriet en andere externe factoren kunnen van invloed zijn waardoor de chakra’s verplaatsen, beschadigen, te veel open staan of zich juist sluiten of van kleur veranderen. Ook hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan.

Tijdens de eerste behandeling herstel ik eerst de chakra’s zodat lichaam en geest in balans zijn. Dit doe ik door mijn hand bij je nek te leggen, waarmee ik het centrale zenuwstelsel aanspreek. Doordat de obstakels daarna weg zijn, kan je de energetische healing goed ontvangen.

Welke klachten kunnen behandeld worden?

Omdat de frequentie, de trilling, in het hele lichaam aangesproken wordt kan in principe elke klacht behandeld worden. Zo behandel ik mensen met rugklachten, slaapproblemen, hoofdpijn, burn-out gerelateerde klachten, trauma, eczeem, long covid klachten, zwangerschapsklachten, angsten, psychische klachten, maag en darmklachten, innerlijk kind healing.

Het herstel is mede afhankelijk van de duur en ernst van de aandoening. Al snel wordt duidelijk hoe snel mijn sessies baat hebben.

Bij Wapiti Healing in Noordwijk ben ik door Patrick Vierhout tot Energetisch Therapeute opgeleid.

Dit mooie energiewerk in combinatie met divers en krachtig lichtwerk waarvoor ik ook opgeleid ben, mag ik hiervoor gebruiken en vullen elkaar perfect aan:

(raak afbeeldingen met muis of bij touchscreen aan voor meer info)

Avalon ELA
Energetisch Healer

Hierbij werk ik met krachtige energievormen uit de Avalon periode, het Oude Egypte, Lemurië en Atlantis. Deze energie kan lichaam en geest ondersteunen en in vele gevallen helen waarin andere energieën vaak niet volstaan.
Hiertoe heb ik een opleiding gevolgd bij Marion Berndsen in Woerden.

Reiki Master

Ik ben opgeleid tot Reiki Master volgens de Japanse traditionele Reiki van grondlegger Mr Mikao Usui en zijn ideeën.

De healing voer ik uit door gebruik te maken van zuivere universele energie door middel van handoplegging.

Karuna Reiki 1 en 2

Deze verdieping van Reiki is in de westerse wereld minder bekend.
Het gebruik van de zuivere universele energie is krachtiger dan Reiki en wordt nog dieper, op celniveau in het lichaam ontvangen.
Een zeer ervaren en wijze Karuna Master in Azië heeft mij hiervoor opgeleid.

merlijn, energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Overige energetische opleidingen en workshops

  • Leef je eigen Lichtmeester Bewustzijn
  • Multidimensionaal Kristal Master Opleiding
  • De Draken Ontwaken
  • The Dragon Path
  • Playing with Merlin’s Magic
  • Driedaags Trance mediumschap bij Rosita Belkadi

Bovenstaande is een greep uit de krachtige opleidingen en workshops die ik heb gevolgd bij Willemien Timmer van Bewust Zijn Centrum Apofyliet in Lippenhuizen.

Aardgebonden geesten en entiteiten loslaten gegeven door Annelies Hoornik van Angelo
Medicijnwiel en Numerologie gegeven door Bracha Koster
Engelen en Aartsengelen healing gegeven door Silvia Roelfes

Testimonia

Of het nou gaat om hevige darmklachten- en pijn, een bijholteontsteking, stress en onrust in mijn lichaam door bijvoorbeeld werk, griepklachten of een borstontsteking, Angelique staat daarin voor mij klaar. Zij heeft mij afgelopen jaren al heel vaak met veel warmte en kunde geholpen. Tijdens een sessie – of dit nu in haar praktijk of op afstand is – ervaar ik innerlijke rust en een heel ontspannen gevoel. Ik val zelfs weleens in slaap. Na elke sessie zijn mijn klachten direct voelbaar minder en soms meteen helemaal weg. Ook als ik al weken met iets rondliep. Ook inspireert de sessie mij na afloop, doordat Angelique nog een engelenkaart voor mij trekt. De teksten op de kaarten zijn altijd heel treffend. Hierdoor word ik niet alleen lichamelijk geholpen, maar ook mentaal bij vraagstukken waar ik op dat moment tegenaan loop met bijv. werk of keuzes die ik te maken heb. Het antwoord komt dan in mij naar boven.
Gedurende het eerste levensjaar van mijn zoontje nam ik vaak zijn kwaaltjes die hij op de opvang opliep over, waardoor zowel hij als ik ziek waren. Ik zat dan weleens met mijn handen in het haar en appte Angelique, wie te hulp schoot. Angelique is heel warm, liefdevol en kan bij heel veel klachten (mentaal en fysiek) helpen. Ik zou daarom iedereen een sessie bij Angelique aanbevelen.
Suzanne
Ik ben ontzettend blij met de healingen van Angelique. De Reiki sessies waarvoor ik eerst bij Angelique kwam hebben altijd een enorm ontspannend effect. Inmiddels heeft Angelique veel extra opleidingen gedaan en zijn de sessies altijd op maat met bijvoorbeeld sound healing, engelen healing en edelstenen.  Na een sessie bij Angelique voel ik me weer kalm en stil en dat vind ik erg fijn. Ook kan ze goed helpen bij specifieke vraagstukken over het leven. Zo is bij Angelique het zaadje gepland om de studie te gaan doen die ik nu met veel plezier doe. Daarnaast heeft ze me geholpen met een fysieke klacht waar ik veel last van had. Namelijk eczeem. Vanaf mijn twaalfde heb ik al met ups en downs last van eczeem. De afgelopen tijd zat ik weer in een slechte fase. Angelique heeft de oorzaak kunnen achterhalen en deze weg kunnen nemen. Sindsdien gaat het vele malen beter en dat verbetert de kwaliteit van mijn leven aanzienlijk. Ik ben Angelique heel dankbaar voor de sessies en kom altijd graag bij haar.
Jessie
Ik had jarenlang last van heftige hoofdpijn en had al van alles geprobeerd om het te verlichten, maar niets leek te werken.
Ruim een jaar geleden kwam ik via via bij Angelique terecht.
Al na de eerste sessie voelde ik een verandering in mijn hoofdpijnklachten.
Door haar vermogen om mijn chakra’s te balanceren en mijn energie te harmoniseren heeft ze na een aantal sessies mijn hoofdpijnklachten enorm weten te verlichten. Ik heb nog wel eens hoofdpijn maar duidelijk minder frequent en minder heftig. Ik ben blij dat ze mij geholpen heeft met haar kennis en kunde en ik kan haar iedereen aanraden.
 
Peter B.