coaching, energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Energetisch Coach

Als het voelt alsof je in een neerwaartse spiraal terechtgekomen bent, er zelf niet meer uitkomt doordat er te veel in je hoofd omgaat. Bijvoorbeeld door een scheiding, baanverlies, depressies, trauma uit het verleden, verdriet, verslaving of een combinatie hiervan. Dan kan ik als Energetisch Coach voor jou een ondersteunende en helpende hand zijn om er voor te zorgen dat jij de nodige stappen vooruit maakt en weer goed de draad in jouw leven kunt oppakken.
Een goede balans tussen lichaam en geest is essentieel voor een goede gezondheid en dagelijks functioneren.

Testimonia

Elke coach heeft een coach nodig….! Ik coach mensen op het fysieke en mentaal/emotionele vlak. In Angelique heb ik een fijne coach gevonden wat betreft mijn spirituele en energetische ontwikkeling. Haar behandeling en benadering ervaar ik als nuchter, down to earth en zeer liefdevol. Na elke sessie ga ik “Lichter” naar huis. Ik ben blij met haar en blij dat onze paden zich gekruist hebben!
Desiree
Na jarenlange klachten (van volledig het contact met mezelf kwijt te zijn en depressieve gedachten) heeft Angelique werkelijk bergen weten te verzetten. Ik ben een traject begonnen, waarbij we elkaar met regelmaat zagen. Angelique heeft merkbaar liefde voor wat ze doet, is betrokken en leeft mee. Ze neemt de tijd, zoomt in op persoonlijke wensen en voelt goed aan (o.a. op zielsniveau) wat nodig is. Naast de behandelingen, is Angelique ook een coach voor me geweest en een ware inspiratie om mijn eigen pad weer terug te vinden.
Suus
2022 was voor mij een zeer bewogen jaar, zowel fysiek, mentaal als spiritueel, echter, van dat laatste had ik nog niet echt weet. Ik had een stuk of 10 ‘life changing events’ voor m’n kiezen gekregen en dat was mij allemaal teveel geworden. Een en ander begon allemaal met een tip van een bekende: misschien is Reiki wat voor jou. We hadden het gehad over ‘je moe en uit balans’ voelen en ik had net iets opgezocht over chakra’s en zodoende werd Angelique genoemd.
De eerste sessie begon met een prettige kennismaking en vervolgens met het uitlijnen van mijn chakra’s. Want uit het gesprek was wel duidelijk geworden dat er energetisch eea moest gebeuren. Na deze eerste sessie voelde ik mij al een stuk beter: er is een goed begin gemaakt met het opschonen van mijn energieën. Ook kon ik het met Angelique goed hebben over de ‘beelden’ die ik zag tijdens haar energetisch werk. Van haar uitleg heb ik veel geleerd en daar heb ik nog iets anders moois aan overgehouden: mijn spirituele groei pad wat ik heb kunnen inzetten.
Tijdens onze sessies hebben we bijv. een healing gedaan voor mijn innerlijke kind, en een andere keer specifieke blokkades aangepakt of door contact te zoeken met ziel, andere vragen opgelost. Door mijn aangewakkerde spirituele interesse heb ik nu een aardige verzameling kristallen en ben ik geïnteresseerd geraakt in Heilige geometrie. Deze kristallen gebruiken we dan ook weer in de sessies.
Al met al ben ik nu een half jaar bezig en een heel ander mens geworden: dat is wat ikzelf voel en ervaar, maar wordt vooral door mijn omgeving zo benoemd. Ik kan jou Angelique aanraden als jij energetisch aan jezelf wilt werken en/of je spirituele pad verder wilt vormgeven.
R.