energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Dierencommunicatie en Dieren Energetische Healing

Vertoont je dier probleemgedrag, heeft het stress, pijn of zijn er andere klachten?
Of wil je je dier iets vertellen of vragen? Denk bijvoorbeeld aan een voorbereiding op een operatie, verhuizing, verbouwing of vakantie.
Je dier kan vertellen waardoor de klachten worden veroorzaakt.  Zo’n gesprek kan meer duidelijkheid geven waar je dier op dat moment behoefte aan heeft.
Ik kan met alle dieren communiceren.  Het maakt niet uit of het een kat, hond, paard, schaap, vogel of anders is.
Indien het nodig is en het dier dit aangeeft  geef ik het dier tijdens de sessie een energetische helende behandeling.
Contact maak ik op afstand via een foto van het dier.

Testimonia

Wij zijn bij Angelique terechtgekomen vanwege onze lieve poes Saartje. Zij had al vanaf jongs af aan gezondheidsproblemen. Eerst met voeding dat zij niet binnen hield in combinatie met veel spugen, bijna na elke maaltijd. Uiteindelijk hebben we voeding voor haar gevonden dat zij beter kon verdragen maar het overgeven bleef. Je zag vaak aan haar ogen dat ze gewoon niet lekker was maar we konden na veel uitzoekwerk onze vinger er niet op leggen. We wilde gewoon alles proberen zodat zij zich weer beter zou gaan voelen. We zijn toen via bij Angelique terechtgekomen. Een familielid attendeerde ons op haar en haar gave. Angelique heeft toen met Saar een connectie gemaakt en het bleek dat zij vreselijke hoofdpijnen had, oftewel migraine. Angelique heeft haar toen energetisch behandeld en we merkten al meteen verschil, het spugen werd meteen minder en minder. Angelique heeft Saartje de eerste keer fysiek behandeld en daarna op afstand. Dat ging echt heel erg goed. Wij waren Angelique echt vreselijk dankbaar, nu we wisten waarom Saartje zich niet goed voelde.  Het fijne van deze aanpak is naast de reguliere dierenzorg dat het dier gewoon zelf kan aangeven hoe het zicht voelt en kun je daar beter op inspelen.

 

Jamie
Mijn verzorgpaard Imaani had al tijden last van een flinke heupblessure doordat ze was uitgegleden in de wei. Op aanraden van de dierenarts ben ik met haar een lang revalidatietraject ingegaan. Angelique heeft tijdens het revalidatietraject een paar keer via een foto contact met Imaani gezocht en haar een healing gegeven op afstand om haar kracht en energie te geven voor het revalideren (het was voor Imaani soms behoorlijk zwaar). Angelique vertelde ook wat voor karakter Imaani heeft (heel zachtmoedig) en dat kon ik zeker beamen! 
Imaani liep na lang revalideren uiteindelijk weer een stuk beter, maar haar staart bleef scheef staan. Angelique is toen naar stal gekomen om Imaani een behandeling te geven. Dat was een ontzettend bijzonder en bijna magisch moment…Imaani stond met haar kudde-maatjes in de wei en Angelique en ik stonden bij het hek. Imaani keek op en bleef Angelique aankijken, alsof ze haar herkende. We liepen samen de wei in, meestal loopt Imaani weg bij vreemde mensen. Maar ze bleef staan, terwijl de andere paarden in de wei wegliepen. Dit was zo bijzonder! Imaani bleef staan voor Angelique en Angelique voelde door een healing dat haar 1 van haar laatste chakra’s niet goed stond. Ze heeft deze weer goed gezet. Al die tijd bleef Imaani rustig staan om behandeld te worden. Toen Angelique klaar was kauwde Imaani af (dat doen paarden om e.e.a. te verwerken en het los te laten) en liep ze weg.
Er was toen nog geen wijziging in de stand van haar staart te zien, maar Angelique zei me de volgende dag naar haar staart te kijken. En ik kon het niet geloven, maar de volgende dag stond Imaani’s staart helemaal recht!
Jasmijn en Imaani
Angelique heeft drie sessies gedaan met onze hond Luna. Luna is een ‘rescue’ hond uit Roemenië. Door middel van de sessies met Angelique zijn we erachter gekomen wat Luna heeft meegemaakt, waar ze nog altijd bang voor is en wat er in haar hoofd omgaat. Na iedere sessie kregen we een uitgebreid geschreven verslag van wat er besproken was tussen Luna en Angelique. Voor ons heel fijn om Luna en haar gedrag te begrijpen daar vervolgens naar te kunnen handelen en haar daardoor te helpen. Omdat het een geschreven verslag is, kunnen we het nog eens teruglezen. Bovendien heeft Angelique de gave om de sessies op afstand te doen, wat voor ons zeer prettig is, aangezien we in Luxemburg wonen. Als je met vragen zit over je huisdier, zou ik zeker aanraden om via Angelique de gedachten van uw dier een stem te geven.
Marjolijn, Luxemburg