energetische healing, energetisch coach, baby vertaler, zwangerschapsreading, dierencommunicatie, intuïtief mediumschap

Baby Vertaler

Tijdens de eerste levensjaren van een kind is het voor de ouders soms lastig in te schatten wat hun kind nodig heeft of wat er met hun baby aan de hand is omdat zij nog niet kunnen praten of duidelijk kunnen aangeven wat er aan de hand is.

Langdurig huilen, slecht slapen, eetproblemen, fysieke klachten en weinig of helemaal geen contact maken met andere kindjes zijn voorbeelden van hetgeen mijn klanten tegenaan lopen.
Ik kan een vertaalslag maken naar de ouder(s) door contact te maken met het de baby of jonge kind. Dit doe ik door met hen in gesprek te gaan, zoals jij en ik met elkaar praten. Al snel komt naar voren wat er aan de hand is en wat het kind nodig heeft. Een energetische helende behandeling kan tijdens de sessie ingezet worden als het kind hier behoeft aan heeft.
Daarnaast vinden veel ouders het ook gewoon heel leuk om te horen wat er in hun kindje omgaat.

Contact maak ik op afstand via een foto van het kind.

Testimonia

Ik heb Angelique inmiddels twee keer contact laten maken met mijn zoontje van 2 jaar. Simpelweg een foto was al genoeg om op afstand een gesprek te voeren (op zielsniveau). Beide keren was het bijzonder om te horen wat er speelt en superfijn  om dit als ouder te weten. Het heeft een wereld van verschil gemaakt. Ik ben Angelique heel dankbaar en vindt het prachtig wat ze doet.
Suus
Vanaf de geboorte van ons zoontje heb ik regelmatig aan Angelique gevraagd om bij hem ‘in te checken’ om te vragen of er dingen waren waar hij tegenaan liep, of hij iets mistte of juist nodig had van mij en hoe hij het leven in ons gezin ervaarde. Dit is altijd weer een hele mooie en bijzondere ervaring. Naarmate hij wat ouder wordt en meer gaat praten is het makkelijker om te weten wat hij echt bedoelt, maar toen hij nog een baby’tje was (en ik voor het eerst moeder) vond ik dit soms best lastig. Ik vroeg mij bijvoorbeeld af waarom hij vaak zo kort sliep en vaak in de nacht wakker werd, wat de reden was dat hij huilde, of de voeding genoeg was.. en vast nog meer waar een nieuwe moeder tegenaan loopt. Door Angeliques contact met mijn zoontje kreeg ik veel helderheid en antwoord op dit soort vragen. Ze wist mij vaak dingen te vertellen die echt kloppend waren en die zij op afstand niet had kunnen raden. Voor mij is dit ondertussen vanzelfsprekend, maar in het begin was ik elke keer weer heel verrast. Ze wist precies te vertellen welke knuffel hij had (waar hij altijd mee sliep, in plaats van een speen) en wat hij nodig had om fijner te kunnen slapen. Ook merkte ik in het begin dat hij (en ikzelf ook) het soms moeilijk vond of niet helemaal begreep waarom we hem wegbrachten naar de opvang. Angelique raadde aan om hem te vertellen dat hij een dagje daar mocht zijn zodat papa en mama konden werken en om te zeggen dat we hem altijd weer kwamen halen. Hij keek mij dan heel indringend aan en ging de keren daarna niet meer huilend naar de opvang. Ik ben dit communiceren met hem en het uitleggen van zaken blijven doen en heb het gevoel dat dit hem erg helpt. Hier ben ik heel dankbaar voor.
Suzanne
Onze zoon Bowie is inmiddels 1,5 jaar. Het is altijd lastig als je ziet dat je kind niet lekker in z’n vel zit, maar hij niet kan zeggen wat er aan de hand is. Het is dan ook heel erg fijn dat Angelique op afstand contact met hem kan maken om te vragen en aan te voelen wat er speelt. En om hem een healing te geven indien nodig. Daarna kunnen we hem gericht verder helpen en merken we altijd een verbetering. Angelique typt uit wat er gezegd is in de uitwisseling en dat geeft een heel leuk inzicht in de manier van communiceren van jouw baby als hij/zij wel zou kunnen praten. En het geeft een kijkje in zijn belevingswereld. Zo heeft Angelique Bowie ook voorbereid op onze verhuizing en op de nieuwe opvang en heeft ze hem later kunnen vragen hoe hij het allemaal vindt. Gelukkig bevestigde dat ons gevoel dat hij goed op zijn plek zit. Ik blijf zeker bij Angelique terugkomen als we even niet weten wat er bij Bowie speelt. Heel waardevol!
Jessie
Na een fijne telefonische kennismaking voelde het meteen vertrouwd bij jou! Jij hebt twee keer met onze Livia gesproken en nadat je dit gedaan had begrepen we haar meer. Alsof ze even tegen ons gepraat had. Het is mooi en bijzonder hoe dit vanop afstand kan. Je verslag was ook uitgebreid en je neemt alle tijd. Dankjewel.

 

Josine, België