Akasha Kronieken

Reading

Tijdens een Akasha Kronieken reading maken we contact met een ander bewustzijn. Een bewustzijn die op de hoogte is van jouw zielen pad. Niet alleen jouw huidige zielen pad is daarin opgeslagen maar ook die van al jouw vorige levens, jouw vorige gedachten en jouw vorige gedragingen tijdens al jouw vorige levens. Die vormen immers je blauwdruk, wie jij nu bent.

Je kunt de Akasha Kronieken zien als een soort van bibliotheek waarin jouw totale verleden als ziel opgeslagen is, maar waar ook jouw levenspad bekend is.

(Eeuwen) oude patronen waarmee je in je huidige leven nog struggled kunnen tijdens een reading naar voren komen en verduidelijking brengen. Bijv. telkens weer tegen hetzelfde probleem of patroon aanlopen, waarbij je je afvraagt waar dat toch vandaan komt.
Tijdens de reading kunnen we kijken welk verleden, vorig of huidige leven, daarbij een invloed op jou  heeft.

Je krijgt inzichten aangereikt krijgt om in je huidige leven hier beter mee om te gaan. Die inzichten kunnen leiden tot de antwoorden waar jij naar op zoek bent.
Er kan dan heling plaatsvinden, een verschuiving van jouw eigen bewustzijn waardoor je een innerlijke rust gaat ervaren.

Voorspellingen geven de Kronieken niet maar handvaten kunnen aangedragen worden waarmee jij nog beter je pad kunt gaan bewandelen. Waarmee je ziel nog beter in lijn komt met je levenspad.
De uitkomsten zijn voor ieder heel persoonlijk. Logisch.

Testimonia

Angelique vertelde mij bij een reading dat ze toegang kon krijgen tot de Akasha Kronieken, een andere dimensie waar de blauwdruk van ieders ziel ligt opgeslagen en waar ik dan via een haar een kijkje in kon krijgen.
Ik had er gelijk een goed gevoel over en maakte een afspraak.
We gingen samen zitten en ik mocht een paar vragen stellen die Angelique via de Leraren/Meesters van de Akasha Kronieken kon beantwoorden. Zij spraken via Angelique tot mij.
Omdat ik mijn dagelijks leven last had van bepaalde patronen en gewoontes wilde ik graag advies krijgen wat ik daaraan kon doen of kon veranderen.
Zij gaven mij tips en handleidingen.
Ook kreeg ik andere dingen te horen bv dat ze trost op me waren hoe ik dingen in het verleden had aangepakt. Maar ook dat er werk aan de winkel was en hoe ik dat het beste kon uitvoeren.
Ik heb er ontzettend veel aan gehad en ik kan zeggen dat mijn leven ten goede is veranderd.
Ik heb goed naar ze geluisterd en het helpt ontzettend wat ze mij aangeraden hebben.
Mij leven wordt steeds beter en ik word steeds meer mezelf. Zonder hun hulp was ik nooit achter bepaalde dingen gekomen die mij nu vooruit helen.
Ik ben Angelique ontzettend dankbaar voor haar liefdevolle hulp en haar fijne energie.
Anita